Jump to content

Facebookos patch virradt a Battle.net applikációra

2016. 08. 27. 16:00

Néhány hónapja figyelemreméltó megállapodás kötetett a Blizzard és a Facebook között, ami szép lassan el is kezdte hozni az első gyümölcseit.

A júniusban bejelentett nagy Facebook-Blizzard összeborulás értelmében mától a közösségi oldal felhasználói szabadon tudják streamelni a battle.net-en található játékaikat a Facebook Live-on keresztül. A Blizzard a patch feldobása után finoman az orrunk alá is dugja a frissítés részletezésének elején, hogy bizony már ilyet is tudnak. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy bár már tényleg összekapcsolhatjuk a két oldal fiókját az alábbi videóban is bemutatottak szerint, de maga a streamelés momentán még csak PC-n és csak az amerikai, ausztráliai és új-zélandi felhasználóknak elérhető. Az európai és ázsiai közönségnek még várni kell mire hozzájuk is elbotorkál az újdonság szele, ami alól a mi kis országunk se kivétel isten tudja miért.

Azért lessük meg és tegyük el az alábbi videót későbbre, mert hamarosan számunkra is hasznosítható lesz a benne foglaltatott információ.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: battle.net)