Jump to content

Wolrd of Warcraft: Legion – Ilyen lesz az új transmog rendszer

2016. 07. 17. 10:00

Isten hozott a World of Warcraftban, ahol összegyűjtheted a saját ruhakollekciódat a külön bejáratú szekrénykédben. Bizony már ilyen is lesz.

Július 20-án, szerdán jön a Legion Pre-Patch s vele együtt a Legion kiegészítő számos újdonsága már be is kerül a játékba. Ilyen például az átalakított transmog rendszer és a hozzá tartozó Wardrobe feature. Lényegében kapunk egy új interface elemet, ahova szépen összegyűjthetjük a játékban található összes kinézetet. Itt aztán felportálhatunk mindent, öltözhetünk, vetkőzhetünk, csereberélhetjük a páncéljainkat kedvünkre, hogy aztán ha megvan a tetszetős kombináció, akkor a jól megszokott transmog vendoroknál felaggassuk magunkra.

A Wardrobeba bekerül minden item, amit küldetésekből kapunk, vagy felveszünk és megmarad akkor is, ha magát a tárgyat már eldobtuk, eladtuk, vagy rituálisan széttördeltük alapanyagnak. Hasznos kis újítás lesz ez karakterünk szépítgetésére és nem utolsó sorban egy újabb gyűjtögetni való dolog, amiért persze achivement pontokat is bezsebelhetünk.

A Blizzard közzé is tett egy szuper kis videót, ami nagyszerűen bemutatja, hogy hogyan is fog kinézni pontosan ez az új rendszer. Tekintsük hát meg gyorsan ízibe:

(Forrás: itmozaik.hu Kép forrása: youtube.com)