Jump to content

Augusztusban érkezik az új World of Warcraft kiegészítő

2016. 04. 19. 16:00

A legendás World of Warcraft MMO története hamarosan folytatódik az augusztusban érkező Legion kiegészítővel. Mutatjuk, hogy mire lehet számítani.

Végre a Blizzard nem húzta tovább az időt és megadta a hatodik World of Warcraft kiegészítő várható érkezési idejét.  Ha minden jól megy „csak” augusztusig kell várnia a lelkes/türelmetlen/kétségbeeset/függő World of Warcraft rajongóknak, hogy újabb kalandokba vághassanak kedvenc MMO világukban. A Legion névre keresztelt kiegészítő pont ott veszi fel a fonalat, ahol a Warlords of Draneor letette. Gul’dan inváziót indít Azeroth ellen a Burning Legion segítségével.

Akik előrendelik (vagy már elő is rendelték) a Legion kiegészítőt, azok kapnak egy tárgyat, amivel egy karaktert instant 100-as szintűvé tehetnek, így aki most találna rá a World of Warcraft világára, vagy egy kicsit nagyobb szünet után érkezik vissza, az is rögtön beletudja vetni magát az új kiegészítő kavalkádjába.

Az előrendelők továbbá korai hozzáférést kapnak a Demon Hunter néven futó új karakterosztályhoz. Ez azt jelenti, hogy akár már az új Demon Hunter karakterünkkel is rögtön nekivághatunk a Legion felfedezésének, ha erre használjuk el a 100-as karakter fejlesztést.

A Legion elérhető standard és bővített kiadásban. A standard verzió némi plusz pénz ráfordításával akár később is bővített változatra fejleszthető.

A standard kiadás ára 50 dollár még a digitális bővített kiadásért már 70 dollárt kérnek el a Blizzardosok. A bővített kiadás magában foglal egy Ilidari Felstalker hátast és egy World of Warcraft petet. Kapunk egy új hátas kinézetet a Heroes of the Storm MOBA játékba, egy sisak transmogot és szárnyakat a Diablo 3-ba, s végül, de nem utolsó sorban (bár miért ne) egy pár fel-infused StarCraft 2 portrét.

A kiegészítő gyűjtői változata 90 dollár lesz. Ez tartalmazni fogja a bővített kiadás extráit továbbá egy keményborítású könyvet tele a játék készítőinek művészi alkotásaival. A csomagban lesz még két lemeznyi a színfalak mögé betekintést kínáló dokumentumfilm, zenék és egy egérpad.

(Forrás: vg247.com)