Jump to content

Guild Wars 2: Heart of Thorns, az első kiegészítő

2015. 01. 27. 16:00

Az MMO Guild Wars 2-höz első kiegészítőként érkező, Heart of Thorns-t, nemrégiben jelentették be a PAX South eseményén. Az ArenNet ezt követően saját oldalán máris posztolt néhány részletet az érkező tartalmakkal kapcsolatban.

A Heart of Thorns némiképpen újraálmodja a haladás menetét az új Mastery rendszerben, melynek köszönhetően karaktered számára új fejlődési lehetőségeket biztosít level 80 fölött. A játékosok ezt követően olyan képességet érhetnek el, mint „a liánokon csúszkálás a dzsungelben vagy a nehéz páncélos Mordremek kérgének feltépése.”

Ezenkívül új küldetések várnak majd a Maguuma Jungle-ben, ahol Mordremoth szolgáinak száma egyre nő, ám ősi civilizációkból érkező segítségre is találhatsz. Lesznek emellett új ellenfelek, akikkel a nyitott világú dzsungel térképeken csaphatsz össze, új csapatok számára készült tartalmak, események, sztori és új boss fightok. A kiegészítő részeként érkező specializációknak köszönhetően lehetőséged lesz hamarosan, olyan fegyverekhez is hozzáférni, melyekhez eddig nem volt lehetőséged. Emellett érkezik egy teljesen új profession, a Revenant, melynek jellemzője a nehéz páncélzat és a túlvilági erő.

A kiadási dátum és a további részletek egy későbbi alkalommal kerülnek majd bejelentésre.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra