Jump to content

Újra Európában lesz a League of Legends világbajnokság

2015. 01. 25. 14:00

A szervező-fejlesztő Riot Games már jó előre bejelentette, hogy a League of Legends 2015 World Championship, azaz a LoL VB helyszíne ismét Európa lesz, ahol októberben gyűlnek majd össze a világ legjobbjai a végső kihívásra.

Néhány nappal ezelőtt jelentették be a fejlesztők reggel, hogy a bajnokság ismét Európában kerül majd megrendezésre, mely mellett megerősítették, hogy a csoportkörök, a nyolcad- és negyeddöntők valamint az bajnoki címért folyó harc is, mind a kontinens különböző városaiban lesznek majd elszórva.

„A célunk az, hogy az esportot számos európai rajongónk számára elérhető közelségbe vigyük, míg azoknak egy izgalmas és változatos élményt nyújtsunk, akik otthonról követik az eseményeket.” nyilatkozta a Riot egyik embere.

„A tavalyi több városon keresztül utazó világbajnokság egy pörgős és izgalmas út volt – sokat tanultuk belőle arról, hogy milyen élményt is szeretnénk biztosítani a résztvevő profiknak, a stadionok közönségének és az otthoni nézőknek. … Készen állunk egy akciódús hónapra Európában.”

A jegyárak, a rendezvények időpontjai és más informaációk az év folyamán később kerülnek majd bejelentésre.

Forrás: vg247.com

Fotó: lolkins.info

Írta: Ambróz Nóra