Jump to content

Visszavonták az Arkham Knight PC eladásait

2015. 06. 25. 12:00

Ha eddig Windows felhasználóként kivártál inkább a Batman: Arkham Knight megvásárlásával, akkor jól tetted. A rengeteg panasz a játék teljesítményével kapcsolatban valamint az alacsony minőségű textúrák és bugok miatt már a Warner Brother Games-hez is elért, akik egyelőre leállították a játék PC-s árusítását.

A kiadó egyelőre szünetelteti a Batman: Arkham Knight PC eladását, mely egészen addig marad így „míg zajlik a munka a kielégítő minőség elérésén.” Amennyiben már megvásároltad a játékot, természetesen semmi nem korlátoz abban, hogy játssz. Egy fórum posztból azonban kiderül, hogy ha nagyon elégedetlen vagy, akkor visszamehetsz a viszonteladókhoz kártérítésért vagy a Steamen keresztül is visszakérheted a pénzed.

Néhány napja a Warner közzétett néhány javaslatot, melyek segíthetnek, hogy a játék jobban fusson, ám ezek nem sokat segítettek. Jelenleg a Steam 8 700 értékelése is „nagyrészt negatív”, míg másutt az elbaltázott kiadások sorában máris a Watch Dogs és az Assassin’s Creed Unity mellett emlegetik az Arkham Knightot. Ez sajnos már nem az első rosszul sikerült PC-portolás és minden jel arra utal, hogy nem is lesz az utolsó.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra