Jump to content

Szigeteket is felfedezhetsz a The Witcher 3-ban

2015. 04. 03. 10:00

Amellett, hogy egy teljes kontinensen kalandozhatsz át és keresztbe a The Witcher 3: Wild Huntban, ellátogathatsz úszva vagy vitorlázva különböző szigetekre is a part mentén.

Egy orosz oldalnak, a Stratege.ru-nak adott interjúja során a játék írója, Jakub Szamałek elárulta, hogy minden szigetnek saját titkai vannak. Összesen öt nagyobb sziget és körülbelül ugyanennyi kisebb vár felfedezésre.

„Nem csak hajóval, de a úszva is megközelíthetsz olyan területeket, melyek külön állnak a kontinenstől.” mondta Szamałek. „Designereink öt nagy szigetet és néhány kisebbet is kreáltak, melyeket egyelőre nem mutattunk be a közönségnek.”

„Rengeteg izgalmas dolgot fedezhetsz fel ezeken a helyeken: ősi romokat, elhagyott épületeket, barlangokat és sok mást. Mindegyik sziget egyedi módon készült, azoknak a játékosoknak, akik szeretik a világ minden sarkát megismerni.”

„Néhány összefügg Geralt történetével, másoknak ettől eltérő titkai vannak, ám általánosságban mindnek van jelentősége. A csapat rengeteg időt töltött Geralt világának újraalkotásával és annak életszerűvé tételével.”

Csak győzd kivárni a májust.

Forrás: vg247.com

Fotó: spong.com és gamespot.com

Írta: Ambróz Nóra