Jump to content

Ana Amari az Overwatch legújabb hőse

2016. 07. 13. 14:00

A népszerű Blizzard shooter 22. hőse hivatalosan is Ana Amari lesz, akinek személyében egy támogató mesterlövészt tisztelhetünk.

Ana nem más, mint Pharah anyukája, s mint egy jó anyuka ért hozzá, hogy a rendetlenkedő kis lurkókat, hogyan tegye el az ágyba. Így aztán az egyik képessége például, hogy keresztbe tudd tenni az ultizni szándékozó ellenséges hősöknek azzal, hogy aludni küldi őket.  Szintén hasznos, hogy egy időre képes megakadályozni az ellenségeinek gyógyulását

Az ultija is remek taktikai lehetőségeket rejt magában. Képes egy társát felgyorsítani és megerősíteni egy rövid időre.

Vegyük sorra a képességeit:

  • BIOTIC RIFLE: Ana mesterlövész puskája, amivel olyan speciális lövedékeket lő ki, amelyekkel társainkat eltalálva gyógyíthatjuk őket, még ellenfeleinkre lőve szolid sebzést okoz, halálos pontossággal.
  • SLEEP DART: Egy kis tőrt lő ki a karpáncéljából, ami az ellenfeleket eltalálva elkábítja őket. Végre még egy dolog, amivel kiüthetjük azt a fránya Bastiont.
  • BIOTIC GRENADE: Egy biotikus bomba, ami gyógyítja a csapattársakat, akik egy időre ellenállóbbak a sebzésekkel szemben és gyorsabban tudnak mozogni. Ugyan ez a gránát az ellenfeleket eltalálva sebzést visz be.
  • Ultimate – NANO BOOST: Az ultival eltalált szövetséges gyorsabb, ellenállóbb és erősebb lesz egy rövid időre.

Az új hős még nem került a játékba, de már a PC-s PTR-en kirpóbálható.

(Forrás: vg247.com)