Jump to content

Kapunk egy újabb co-op túlélős játékot a Kickstarterről

2016. 05. 04. 10:00

A The Wild Eight egy felülnézetes survival co-op kaland, aminek rejtélyekkel és titkokkal teli történetét barátainkkal közösen fedezhetjük fel.

Hogy miről is szól a The Wild Fight? Pont arról, amiről a másik 100 hasonló survival indie. Vadul kattintgatunk, hogy összeszedjünk mindent, ami a túléléshez szükséges. A Kickstarter oldal azt sugallja számunkra, hogy a játék erőssége a történet lesz, illetve az, hogy akár 8 játékos is hajszolhatja a létfenntartáshoz szükséges erőforrásokat, ráadásul mindezt egy olyan pályán, ami véletlenszerűen generálódik számunkra.  A jó hír, hogy a játék játszható demója már elérhető innen. A rossz hír, hogy ebből a kezdetleges demóból semmi se fog visszaköszönni a fentebb leírt előnyökből.

A játék még idén decemberben kijön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Addig is a fejlesztőknek még van 9 napjuk, hogy több pénzt kalapozzanak össze Kickstarteren. Mondjuk már így is összejött az 50 000 dolláros cél, ami hozzávetőleg 14 millió forint. Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen játékra ez már most több mint elég. Aki pedig úgy van vele, hogy inkább megvárja, hogy mi lesz ebből, de addig se akar survival kaland nélkül maradni, annak tudom ajánlani (jobb szívvel, mint ezt) a Don’t Starve játékot.

(Forrás: vg247.com)